Δράση Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021)

23 Σεπ 2021

PILATES FOR ALL

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Το πιλάτες είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα με ασκήσεις δύναμης και ευλυγισίας που βελτιώνουν άμεσα τη σωστή στάση του σώματος, την ελαστικότητα και την ισορροπία. Τονώνει τους μύες και βελτιώνει την αναπνοή, την ενέργεια και τη ζωτικότητα. Τι περιμένετε λοιπόν, ελάτε να το δοκιμάσετε.
23 Σεπ 2021

Μάθημα Γιόγκα για αρχάριους

Ο οργανισμός ACPELIA διοργανώνει στις 23/09/2021 η ώρα 8:00πμ μάθημα Γιογκα για αρχάριους στο ξενοδοχείο Hylatio στο Πισσούρι. Η δράση απευθύνεται σε νέους όπου επιθυμούν να εντάξουν την Γιόγκα στην καθημερινότητα τους. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο και θα έχει διάρκεια 90 λεπτά. Θα παρέχεται εξοπλισμός Γιόγκα στους συμμετέχοντες.

AEL AEROBICS AFTERNOON

Το Πρόγραμμα "Αθλητισμός Για Όλους " του ΚΟΑ και η ΑΕΛ Λεμεσού-VOLLEYBALL διοργανώνουν Αθλητικό απόγευμα, στο γήπεδο της ΑΕΛ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Αεροβική Γυμναστική για όλους. H συμμετοχή είναι ελεύθερη.
23 Σεπ 2021

Badminton για Παιδιά

Τοπική δράση που στοχεύει στη γνωριμία των παιδιών με το άθλημα του Badminton. Απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού. Περιλαμβάνει επίδειξη του αθλήματος και πρακτική εξάσκηση. H κατοχή Safepass, τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τους διοργανωτές, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις δράσεις #BeActive. Για τη διεξαγωγή της δραστηριότητας θα τηρηθεί το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο λειτουργίας του Υπουργείου Παιδείας για πρόληψη της πανδημίας covid-19.
23 Σεπ 2021

Φυσική Δραστηριότητα με αθλήματα ρακέτας

Τοπική δράση που στοχεύει στη διάδοση αθλημάτων ρακέτας. Απευθύνεται σε παιδιά γυμνασίου. Περιλαμβάνει, μικρή εισαγωγή, επίδειξη των αθλημάτων και πρακτική εξάσκηση. H κατοχή Safepass, τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τους διοργανωτές, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις δράσεις #BeActive. Για τη διεξαγωγή της δραστηριότητας θα τηρηθεί το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο λειτουργίας του Υπουργείου Παιδείας για πρόληψη της πανδημίας covid-19.

ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ

Ένα πρόγραμμα αποκλειστικά αφιερωμένο στα άτομα τρίτης ηλικίας, με βασικό στόχο την καλλιέργεια της πεποίθησης ότι η άθληση και η φυσική δραστηριότητα δεν έχουν όριο ηλικίας , αλλά προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες και τις δυνατότητες του καθενός. Μέσα από ένα απλό, έξυπνο και διασκεδαστικό πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση γυμναστών του ΑΓΟ, άτομα της τρίτης ηλικίας, έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν και να περάσουν όμορφα τη μέρα τους.
23 Σεπ 2021

OXYGEN OPEN DAY

Η δράση έχει σαν στόχο να δώσει ευκαιρίες σε όλη την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού για την ασφαλή, σωστή και ποιοτική εκγύμναση αθλητών και αθλούμενων με επαγγελματική καθοδήγηση από πτυχιούχους γυμναστές και γυμνάστριες σε ένα από τα μεγαλύτερα παραδοσιακά και διαχρονικά αδειδοτημένα γυμναστήρια της πρωτεύουσας

Κριτής Τοξοβολίας

Αφορά αθλητές τοξοβολίας για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν και να λύσουν απορίες για τους κανόνες τοξοβολίας γενικότερα στην προπόνηση, στον αγώνα. Ο τρόπος μέτρησεις πόντων, πότε ζητάμε την βοήθεια κριτή κλπ
23 Σεπ 2021

Άσκηση και Διατροφή στην Νόσο και στην Υγεία

Το σεμινάριο αυτό έχει σαν στόχο τη σωστή και ποιοτική επιμόρφωση αθλητών και αθλούμενων γενικότερα σε θέματα διατροφής υγείας και αθλητικής απόδοσης με παρουσιάσεις από το πλέον αρμόδιο σώμα σε θέματα διατροφής τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

ΔΙΑΛΕΞΗ "ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ"

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Αθηένου, διοργανώνει διάλεξη για τον ρόλο και τη σημασία της υγιεινής διατροφής στη ζωή μας και τα οφέλη που επιφέρει στον οργανισμό μας σε συνδυασμό με τακτική άσκηση. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί από την Κλινική Διαιτολόγο - Διατροφολόγο κ. Μαρία Καντηλάφτη και οι μαθητές/μαθήτριες θα μπορούν να υποβάλουν απορίες και να συζητήσουν ο,τιδήποτε τους απασχολεί σε σχέση με το θέμα της διάλεξης.

Μοιραστείτε το

Ημερολόγιο

« Οκτώβριος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Empty (2)