Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός #BeActive Awards 2019.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 5ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2019, διοργανώνει και φέτος τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό #BeActive Awards 2019.

Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός #BeActive Awards αποτελεί βασικό στοιχείο της ετήσιας Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και στοχεύει στην υποστήριξη και επιβράβευση  δράσεων και ατόμων που προωθούν τον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα,  καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και στην ανάδειξη καλών πρακτικών στον τομέα αυτό. 

Ο διαγωνισμός έχει τρεις κατηγορίες βραβείων:

  1. #BeActive Education Award
  2. #BeActive Workplace Award
  3. #BeActive Local Hero Award

Όσοι φορείς ή/και άτομα ενδιαφέρονται, μπορούν αποστέλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στον ΚΟΑ μέχρι την 1η Αυγούστου, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα κάνει μια προεπιλογή των φιναλίστ  που θα τεθούν στην κρίση κριτικής επιτροπής. Ένας εκπρόσωπος από κάθε φιναλίστ θα κληθεί  να παραστεί στο Γκαλά για την απονομή των βραβείων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Όλες πληροφορίες του διαγωνισμού, οι όροι συμμετοχής και οι αιτήσεις ανά κατηγορία επισυνάπτονται.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Εθνική Συντονίστρια της Ευρωπαικής Εβδομάδας ΑΘλητισμού στην Κύπρο Ιωάννα Παρασκευοπούλου στο τηλέφωνο 22897204.

Πληροφορίες Σχετικά με τους Διαγωνισμούς

Όροι και Προυποθέσεις

Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό #BeActive Education Award

Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό #BeActive Workplace Award

Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό #BeActive Local Hero Award

Υπευθυνη Δήλωση Συμμετοχής στους Διαγωνισμούς

Μοιραστείτε το

Empty (2)