Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Εθνικών Βραβείων #BeActive Awards 2020

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοινώνει τους νικητές του Εθνικού Διαγωνισμού #BeActive Awards 2020, ο οποίος διεξήχθηκε στο πλαίσιο της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Ο διαγωνισμός διεξήχθηκε από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2020 και σε αυτόν είχαν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι φορείς που συμμετείχαν ως διοργανωτές δράσεων στο πλαίσιο της Εβδομάδας #BeActive.

O εθνικός διαγωνισμός έχει θεσμοθετηθεί από το 2016 και έχει διττό στόχο. Επιδιώκει τον εντοπισμό νέων, καινοτόμων προγραμμάτων άθλησης που να προσελκύουν το ενδιαφέρον των πολιτών έτσι ώστε να εφαρμόζονται καθ’ ΄ολη τη διάρκεια της χρονιάς και επιπλέον επιβραβεύει τα άτομα εκείνα που εμπνεύστηκαν, οργάνωσαν και υλοποίησαν τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, τους εκπροσώπους δηλαδή των φορέων που αποτέλεσαν τους βασικούς συντελεστές της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και άμεσους συνεργάτες του ΚΟΑ.

Οι νικητές των βραβείων ανά κατηγορία είναι οι ακόλουθοι:

#BeActive @ Τομέα Εκπαίδευσης

1ο Βραβείο Γυμνάσιο Α΄ Αγίου Θεοδώρου - Δήμητρα Νεοφύτου για τη δράση «Βιωματική προσέγγιση των Παραολυμπιακών αθλημάτων»

2ο Βραβείο Α΄ Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς Αγίου Γεωργίου - Κώστας Κωνσταντίνου για τη δράση «Δημιουργούμε τα δικά μας αθλητικά παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά»

3ο Βραβείο Frederick University - Γιώργος Γεωργίου για τη δράση «Μeet us at the beach and #BeActive»

 

#BeActive @ Τοπικό Επίπεδο

1ο Βραβείο ΚΕΠΛΗ Λευκωσίας - Πέτρος Νικολάου για τη δράση «Old Nicosia Cycling Tour»

2ο Βραβείο Δήμος Λεμεσού - Μαρία Παπαδοπούλου για τη δράση «Beach and Aqua Workout Fun

3ο Βραβείο Δήμος Ύψωνα - Νικόλας Βρυωνή για τη δράση «Βραδινός Ποδηλατικός  Γύρος Ύψωνα»

 

#BeActive @ Αθλητικές Ομοσπονδίες, Σωματεία, Γυμναστήρια & Αθλητικά Προγράμματα

1ο Βραβείο Poseidonio Health Spa and Fitness Centre - Αντιγόνη Λουκά για τη δράση «Holistic Yoga at the beach»

2ο Βραβείο Fight and Fitness Co. - Στέλιος Παναγιώτου για τη δράση «Muay Thai Training»

3ο Βραβείο Κέντρο Νεότητος Ακρούντας Ομάδα Τοξοβολίας - Χριστιάνα Μανδριώτου για τη δράση «Τοξοβολία – Ανοικτή Πρόσκληση»

 

#BeActive @ Φορέα / Διοργανωτή με τις περισσότερες δράσεις

1ο Βραβείο Columbia Hotels and Resorts Ltd - Κατερίνα Συριοπούλου με 31 δράσεις

2ο Βραβείο Δήμος Λάρνακας - Γιάννα Νικολάου με 12 δράσεις και Special Olympics Cyprus - Κώστας Κωνσταντίνου με 12 δράσεις

3ο Βραβείο    Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου Μαρία Καζαμία με 10 δράσεις, και Δήμος Αθηένου - Νατάσα Γεωργίου με 10 δράσεις

 

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το #BeActive Cyprus ευχαριστούν θερμά όλους τους φορείς που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και συγχαίρουν τους νικητές.

 

 

 

 

Αρχίζει η 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2020

Την επίσημη έναρξη της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού κήρυξε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης  σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, στη Λεμεσό, στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού κ Νίκου Νικολαΐδη.  Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 23 - 30 Σεπτεμβρίου και οι διάφορες δράσεις της θα γίνουν σε Παγκύπρια βάση.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε «λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, η εκστρατεία καλείται φέτος να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη της πρόκληση και να επικοινωνήσει την πολύπλευρη σημασία της αθλητικής ενασχόλησης παρέχοντας ταυτόχρονα στους ευρωπαίους πολίτες πολλαπλές ευκαιρίες.

Ο κ Μιχαηλίδης επεσήμανε επίσης ότι στην Κύπρο, η πανδημία δεν αποτέλεσε τροχοπέδη για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.  Αντίθετα, αποτέλεσε βάση και πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία καινοτόμων ιδεών και με βασικό γνώμονα όλους τους περιορισμούς και τα μέτρα, φέτος η διοργάνωση σημειώνει ρεκόρ, αφού θα πραγματοποιηθούν 305 δράσεις παγκύπρια. Στις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης συγκαταλέγονται η εκστρατεία #BeActive At Home Challenge, η οποία υιοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Επίτροπο αρμόδια για θέματα αθλητισμού, εξαγγέλθηκε ως ευρωπαϊκή καμπάνια και η διοργάνωση του πρώτου Virtual Running σύνθημα «Run Apart – Stay Safe, Stay Healthy» τόσο στην Κύπρο όσο και στις υπόλοιπες 41 χώρες που συμμετέχουν στην Εβδομάδα.

Τόνισε εξάλλου και τη σημειολογική σημασία που έχει η κήρυξη της  έναρξης της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού από τη Λεμεσό, την πόλη με τη μεγαλύτερη και πλουσιότερη κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα στην Κύπρο, στην οποία έχει απονεμηθεί για το 2020 ο τίτλος της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2020. Με την ευκαιρία αυτή,  ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεμεσού και τα μέλη του Αθλητικού Γραφείου (Λοίζο Μαυρουδή, Γιάννο Ζησιμίδη, Μαρία Παπαδοπούλου), για τη διαχρονική και αγαστή συνεργασία που έχει με τον Οργανισμό και τους συνεχάρη  για τη συνεχή προσπάθεια τους στη στήριξη και προώθηση του αθλητισμού στη χώρα μας.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης με τη σειρά του, ανέφερε ότι είναι τιμητικό για την πόλη της Λεμεσού η πραγματοποίηση της διάσκεψης και η κήρυξη της έναρξης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, με αφορμή και την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού.  Ο Δήμος Λεμεσού συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο και στηρίζει την εκστρατεία αυτή με διάφορες δράσεις, τονίζοντας ότι η Εβδομάδα αποτελεί ένα πετυχημένο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη.

Η Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σε 41 ευρωπαϊκές χώρες ενώ το σλόγκαν της, #BeActive, αποτελεί το έναυσμα για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν σε διάφορες μορφές άσκησης και να εντάξουν στην καθημερινότητα τους αυτήν που τους ταιριάζει καλύτερα. Ο ΚΟΑ, ως ο Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της εκστρατείας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στην Κύπρο, έχει τον γενικό συντονισμό για την υλοποίηση της εκστρατείας σε Παγκύπρια βάση. 

To πρόγραμμα των δράσεων παρουσίασε η Εθνική Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Ιωάννα Παρασκευοπούλου, αναφέροντας ότι 104 φορείς συμμετέχουν εθελοντικά φέτος στην εκστρατεία ως κύριοι διοργανωτές. Όλες οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.beactive.cy. Λόγω της πανδημίας Covid-19, η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις προαπαιτεί προκράτηση θέσεων, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στον αριθμό συμμετοχής και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.  Η μόνη δράση που θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κοινού είναι το #ΒeActive Night στις 26 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα μεταδίδεται ζωντανά από τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook www.beactivenight.eu

O KOA εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στους χορηγούς επικοινωνίας της φετινής εκστρατείας, τα έξι τηλεοπτικά κανάλια παγκύπριας εμβέλειας, ΡΙΚ, ΑΝΤΕΝΝΑ, SIGMA, Alpha Κύπρου και OMEGA, καθώς επίσης και τους Υποστηρικτές Επικοινωνίας τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΑΣ Λτδ., τις ιστοσελίδες ενημέρωσης Super Sport Fm, To ΤhemaOnline, ThemaSports, και Activecy.com

Στη διάσκεψη τύπου παρέστησαν επίσης τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ  Στέλιος Στυλιανού και Ανδρέας Μυλωνάς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν στο Μέλος το Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ και Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού  Κάλλη Χατζηιωσήφ, καθώς και στην Πρέσβειρα Fair Play 2020 Κάλια Παπαδοπούλου.

View the embedded image gallery online at:
https://beactive.cy/press/news-events.html#sigProId44ccd4a512

 

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό #BeActive Awards 2020

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2020, διοργανώνει και φέτος τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό #BeActive Awards 2020, 

Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός #BeActive Awards αποτελεί βασικό στοιχείο της ετήσιας Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και στοχεύει στην υποστήριξη και επιβράβευση  δράσεων και ατόμων που προωθούν τον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα,  καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και στην ανάδειξη καλών πρακτικών στον τομέα αυτό.

Ο διαγωνισμός έχει τρεις κατηγορίες βραβείων:

  1. #BeActive Education Award
  2. #BeActive Workplace Award
  3. #BeActive Local Hero Award

Όσοι φορείς ή/και άτομα ενδιαφέρονται, μπορούν αποστέλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στον ΚΟΑ μέχρι την 23η Ιουλίου 2020, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα κάνει μια προεπιλογή των φιναλίστ  που θα τεθούν στην κρίση κριτικής επιτροπής. Σε κάθε νικητή (3 νικητές σε κάθε κατηγορία) θα απονεμηθεί χρηματικό έπαθλο €2.500.

Όλες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό όπως επίσης και η αίτηση ανά κατηγορία, έχουν αναρτηθεί στην Εθνική Ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού του ΚΟΑ, στο σύνδεσμο: http://www.beactive.cy/press/competitions.html

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Ιωάννα Παρασκευοπούλου, στο τηλέφωνο 22897204.

 

Ο ΚΟΑ ενημέρωσε τους φορείς για την 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2020

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, ο ΚΟΑ  ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Φορέων (εκπαίδευσης, υγείας, αθλητισμού, τοπικής αυτοδιοίκησης, νεολαίας, ΜΚΟ, κ.α.) που θα συμμετάσχουν στην 6η  ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Στόχος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, είναι η αύξηση της συμμετοχής των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό και υγιή τρόπο ζωής.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης τόνισε ότι διανύουμε την έκτη χρόνια διοργάνωσης της μεγαλύτερης πανευρωπαϊκής αθλητικής εκστρατείας.  Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2020 στοχεύει να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συμπολίτες μας, μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους, να γνωρίσουν διάφορες μορφές αθλητικών δραστηριοτήτων και να επιλέξουν αυτήν πού θα εντάξουν στην καθημερινότητα τους. Ο κ Μιχαηλίδης ανέφερε ότι φέτος βιώνουμε μια διαφορετική πραγματικότητα και καλούμαστε να δείξουμε ετοιμότητα και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες μιας νέας «κανονικότητας» που μας επιβάλλει η αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, ώστε να διαφυλαχθεί πρωτίστως η δημόσια υγεία. Με αυτό ως γνώμονα, έχουν αναπροσαρμοστεί και δρομολογηθεί όλες εκείνες οι ενέργειες και μέτρα που θα μας επιτρέψουν τη διοργάνωση μιας όσον το δυνατόν πιο ασφαλούς διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες. 

Αυτό που χαρακτηρίζει τη φετινή εκστρατεία είναι η ευελιξία που θα δοθεί στους φορείς για την αναδιοργάνωση και τροποποίηση των δράσεων σε περίπτωση επαναφοράς των μέτρων, η δυνατότητα διοργάνωσης «υβριδικών» δράσεων που να δίνουν σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού να αθληθούν με ασφάλεια και η παροχή στήριξης προς τους φορείς  ως προς την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της υγείας των διοργανωτών και των συμμετασχόντων.

Στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης, η Λειτουργός Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων και Εθνική Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Ιωάννα Παρασκευοπούλου αναφέρθηκε στα οργανωτικά στοιχεία της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2020 και στο πλαίσιο διοργάνωσης της εκστρατείας με βάση τα ισχύοντα διατάγματα και υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.  Παρουσιάστηκαν επίσης οι παράμετροι που αφορούν την προβολή της εκστρατείας από τον διαχειριστή της Ιστοσελίδας Μάριο Χριστοδούλου.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Λεόντιος Τσέλεπος και Στέλιος Στυλιανού, η Πρέσβειρα #BeActive Κάλλη Χατζηιωσήφ και η Κάλια Παπαδοπούλου Πρέσβειρα Ευ Αγωνίζεσθαι – Fair Play για το 2020.

Οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 6η ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού ως διοργανωτές δράσεων θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.beactive.cy  μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.

 

 

 

 

O KOA διοργανώνει την 6η ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 23 – 30 Σεπτεμβριου 2020

Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους τους φορείς για να συμμετάσχουν

Κύπρος και Ευρώπη έχουν αρχίσει την προετοιμασία για τη διοργάνωση της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. Ο ΚΟΑ σε συνεργασία με όλους τους φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία, επιδιώκει και φέτος να διαδώσει το μήνυμα #BeActive σε όλους τους συμπολίτες μας, μέσα από τις διάφορες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν και να υιοθετήσουν έναν υγιή και ενεργό τρόπο ζωής.

Η φετινή διοργάνωση είναι ιδιαίτερη και καλείται να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις λόγω της πανδημίας Covid-19 και των επιπτώσεων της σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του αθλητισμού, αλλά και να αναδείξει τη σημασία της αθλητικής ενασχόλησης ως τρόπο ζωής προβάλλοντας πρωτοβουλίες προκειμένου να παρακινηθούν οι πολίτες να είναι σωματικά δραστήριοι.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη αθλητική εκστρατεία παγκοσμίως, η οποία διοργανώνεται στην Ευρώπη.  Στόχος της είναι η αύξηση του επιπέδου σωματικής άσκησης και συμμετοχής στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό. Η διοργάνωση της το 2019 αποτέλεσε ρεκόρ αφού διοργανώθηκαν 135,700 αθλητικές εκδηλώσεις σε 42 χώρες και υπολογίζεται ότι συμμετείχαν 55 εκατομμύρια ευρωπαίοι πολίτες.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2020, κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Όλες οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού συγχρηματοδοτούνται μέσα από το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Erasmus +.  

Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της εκστρατείας στην Κύπρο είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ο οποίος έχει το γενικό συντονισμό για την υλοποίηση της εκστρατείας σε παγκύπρια βάση.  Με βάση αυτήν του την ιδιότητα, ο ΚΟΑ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φορείς του δημόσιου, ιδιωτικού τομέα  και μη-κυβερνητικών οργανώσεων που σχετίζονται με τη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό (αθλητισμός, εκπαίδευση, υγεία, τοπική αυτοδιοίκηση, νεολαία, εργασιακό περιβάλλον, διακινήσεις, ιδιωτικές επιχειρήσεις, κ.α.) να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, να προωθήσουν τη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό και να προβάλουν τις υπηρεσίες και προγράμματα τους,  συμβάλλοντας στην αύξηση των ευκαιριών πρόσβασης και συμμετοχής στην άθληση.

Ο ΚΟΑ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη στις 3 Ιουλίου 2020 μεταξύ 11:00 – 13:00, με στόχο την ενημέρωση των φορέων που ενδιαφέρονται  να συμμετάσχουν στην 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.  Σκοπός της συνάντησης είναι η εκτενής ενημέρωση και παραχώρηση πληροφοριακού υλικού αλλά και ο συντονισμός και προγραμματισμός των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν πριν και κατά τη διάρκεια της εκστρατείας λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν για τη διοργάνωση λόγω της εξέλιξης της πανδημίας Covid-19.

Οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη για να ενημερωθούν για τη διοργάνωση #BeActive 2020, θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο: https://forms.gle/iWMi6pdT77uCHGM9A ή μέσω της ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού στην Κύπρο www.beactive.cy . Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους θα λάβουν μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, στο οποίο θα αναφέρεται ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης και ο κωδικός σύνδεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την όλη διοργάνωση και την τηλεδιάσκεψη της 3ης Ιουλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Εθνική Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, στο τηλέφωνο 22897204 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Σελίδα 1 από 15

Μοιραστείτε το

Ημερολόγιο

« Μάιος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Empty (2)