Διαγωνισμός #BeActive Challenge

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 4ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2018, διοργανώνει και φέτος το διαγωνισμό #BeActive Challenge!  

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου 2018  και στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει όλους τους πολίτες να αθλούνται.

Όποιος/α επιθυμεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να παρουσιάσει μέσω φωτογραφιών ή/και βίντεο που θα αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Instagram ή/και Twitter, τους τρόπους με τους οποίους επιλέγει να αθλείται.  Η κάθε ανάρτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από το hashtag #BeActive.

Κάθε δεκαπενθήμερο, ο διαγωνισμός θα είναι αφιερωμένος και σε μια θεματική ενότητα. Για την εβδομάδα που διανύουμε και μέχρι τις 15 Ιουλίου ο διαγωνισμός έχει θέμα το Haka Challenge. O νικητής του Haka Challenge θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Ο Haka είναι παραδοσιακός πολεμικός χορός της φυλής των Μαορί, των ιθαγενών της Νέας Ζηλανδίας. Οι πολεμιστές συνήθιζαν να τον χορεύουν πριν από τις μάχες με σκοπό κυρίως να εκφοβίσουν τον αντίπαλο και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. Όμως ο χορός χρησιμοποιούνταν και αλλού, όπως σε εορτασμό μιας νίκης, με σκοπό να τιμήσουν τους αρχηγούς των φυλών, τους καλεσμένους τους ή και τους νεκρούς. Το χορό Χάκα συνηθίζει να χορεύει η εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας.

ΑΠΛΑ αναρτήστε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο σας στους λογαριασμούς σας στο Facebook και στο Twitter και προσκαλέστε του φίλους σας να συμμετάσχουν για να κερδίσετε περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα βραβεία, τα οποία αθλοθετεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Πως θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό;

  1. Εγγραφείτε για το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: http://bit.ly/BePartOfTheBeActiveCommunity
  2. Δημιουργήστε το δικό σας Haka challenge αποθανατίστε το.
  3. Αναρτήστε την Haka challenge φωτογραφία ή βίντεο σας χρησιμοποιώντας απαραίτητα το hashtag #BeActive στο Instagram, ή/και στο Twitter.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους Όρους και Κανονισμούς του Διαγωνισμού και να προσαρμόσετε ανάλογα τις ρυθμίσεις προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων έτσι ώστε να μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να είναι εφικτό για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εντοπίσει στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο https://ec.europa.eu/sport/week/take-part_en.

Μοιραστείτε το

Ημερολόγιο

« Φεβρουάριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Empty (2)