Τελευταία Νεα

Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φόρεις για να συμμετάσχουν στην 10η ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2024

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που σχετίζονται με τη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό (όπως αθλητικές ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία, γυμναστήρια, αθλητικοί όμιλοι, τοπική αυτοδιοίκηση, εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανισμοί νεολαίας, φορείς υγείας, ιδιωτικές επιχειρήσεις, κ.α.) για να συμμετάσχουν ως διοργανωτές δράσεων στη 10 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (#BeActive).

H 10 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2024, κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Όλες οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Erasmus +. Μέσα από τις διάφορες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2024, οι φορείς που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα τους, συμβάλλοντας στην αύξηση των ευκαιριών πρόσβασης και συμμετοχής στην άθληση και την υιοθέτηση υγιούς τρόπου ζωής.

Ο ΚΟΑ ως Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της εκστρατείας στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 μεταξύ 10:00 – 11:00, με στόχο την ενημέρωση των φορέων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκστρατεία. Σκοπός της συνάντησης είναι η εκτενής ενημέρωση και παραχώρηση πληροφοριακού υλικού, αλλά και ο συντονισμός και προγραμματισμός των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν πριν και κατά τη διάρκεια της εκστρατείας.

Οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συνάντηση θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο: http://registrations.beactive.cy Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους θα λάβουν μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Εθνική Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, στο τηλέφωνο 22897204 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εκτύπωση   Email

Μοιραστείτε το