Τελευταία Νεα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό #BEACTIVE Awards 2023

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 9ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2023, διοργανώνει και φέτος τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό #BeActive Awards 2023.

Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός #BeActive Awards αποτελεί βασικό στοιχείο της ετήσιας Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και στοχεύει στην υποστήριξη και επιβράβευση καινοτόμων δράσεων και ατόμων που προωθούν τον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και στην ανάδειξη καλών πρακτικών στον τομέα αυτό.
Ο διαγωνισμός έχει τέσσερις κατηγορίες βραβείων:
1. #BeActive Education Award
2. #BeActive Workplace Award
3. #BeActive Local Hero Award
4. #BeActive Across Generations Award

Περισσότερες πληροφορίες για τις τέσσερις κατηγορίες των βραβείων μπορείτε να βρείτε εδώ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα κάνει μια προεπιλογή έξι φιναλίστ σε κάθε κατηγορία, που θα τεθούν στην κρίση κριτικής επιτροπής. Σε κάθε νικητή (3 νικητές σε κάθε κατηγορία) θα απονεμηθεί χρηματικό έπαθλο: 

€10,000 για τον 1 ο νικητή
€2,500 για το 2 ο νικητή
€2,500 για τον 3 ο νικητή

Όσοι φορείς/οργανισμοί ή/και άτομα ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, θα πρέπει να υποβάλλουν απευθείας τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA) πατώντας στον σύνδεσμο Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο διαγωνισμό και όροι διαγωνισμού


Η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η 25 η Μαΐου 2023 και ώρα 17:00 (CET).

 


Εκτύπωση   Email

Μοιραστείτε το